Happy hour med free spins

Visst är det härligt med happy hour? Man träffar sina vänner, kompisar och familj och äter något gott till låga priser. Vi på redaktionen gillar happy hour och att umgås med varandra och så gör säkert många andra. Om du får chansen till happy hour priser och dessutom får bonus i form av free spins så ska du slå till. Tillsammans med vår partner Shadow Bet erbjuder vi alla nya och gamla kunder chansen på onsdagar, missa inte den.

Öppna konto hos Queen Vegas så får du upp till 100 mega spins i öppningserbjudande!

Happy hour på onsdagar

Happy hour varje onsdag. Happy hour betyder oftast en öl i puben. Stämningen på Shadow Bet är lika bra som i puben med kompisarna, därför bestämde vi att ha Happy hour. Bara för att göra kvällarna bättre ger vi dig 10 free spins på Starbust.

Det finns bara två regler: Du måste använda dina free spins mellan 15:00 och 17:00. Du måste göra en insättning minst en gång per vecka. 10 Free Spins kan användas på NetEnt-spel (Wild Wild West, Aloha, Pyramid: The Quest for Immortality eller Starburst) eller på Play&Go-spel ( Cloud Quest, Enchanted Crystals, Gemix) beroende på var du befinner dig.

Läs mer om happy hour här

Om Shadow Bet

Shadow Bet är en mystisk plats som bara ett fåtal utvalda vet om. Och vilka är det? Några är kändisar och inflytelserika, andra är vanliga personer. I Shadow Bet-världen alla är unika. Alla barriärer och fördomar försvinner. Du kan äntligen vara fri och annorlunda. Om du är tillräckligt modig för att bli en del av vår värld, betyder det att du är unik, även om du har ett normalt vardagsliv.

Chris Lindevall – Redaktör på Spinso.se